Sophie Turner esitteli bikinipeppunsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australia on kiistattomasti vuoden 2010 virallinen supertähtimaa, ainakin uusien mallikaunottarien määrällä mitattuna. Kengurumaasta on nimittäin singahtanut viihdemaailman tietoisuuteen tänä vuonna lukuisia upeita kaunottaria. Yksi heistä on Sophie Turner.

Monessa mukana ollut Sophie Turner on nyt ikuistettu rannalla bikineihin sonnustautuneena. Vaaleanpunaisissa rannalla keikistellyt neitokainen ei näyttänyt olevan millänsäkään paparazzien läsnäolosta, vaan ennemminkin poseerasi heille innokkaasti. Samalla hän tuli esitelleeksi tämän hetken bikinikuntonsa. Katso kuvat tästä.

26-vuotias australialainen Sophie Turner on tullut kotimaassaan tunnetuksi näyttelijänä ja huippumallina, joka teki läpimurtonsa australialaisen Search for a Supermodel -realitysarjan kilpailijana. Ohjelman myötä hänestä tuli kotimaassaan superjulkkis, ja parhaillaan hän on tekemässä itseään tunnetuksi myös muualla maailmassa. Malliuralle Sophie päätyi jo 14-vuotiaana, kun hänet löydettiin uimapukumallikilpaan adelainelaiselta uimarannalta ja hän voitti kisan. Vuonna 1997 hän voitti myös Miss Beach -kilpailun.