Alessandra Ambrosio upeana rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kirkkaimpaan tähtikaartiin lukeutuva Alessandra Ambrosio on nykyisin yksi maailman kauneimmista äideistä, sillä hän synnytti esikoisensa kaksi vuotta sitten elokuussa. Synnytyksen jälkeen hän palasi ennätysnopeasti takaisin mallimaailmaan.

Viime viikkoina Alessandra on keikistellyt Victoria’s Secret -malliston bikinikuvauksissa Karibialla St. Bartsin saarella, mutta kuvausten päätyttyä hän on vallannut viihdelehtien sivut päivittäisellä annoksella upeita bikinikuvia. Hänet on ikuistettu vapaa-ajallaan muiden muassa surffaamassa ja snorklaamassa. Nyt vuorossa ovat kuitenkin tähänastisista kuvista härskeimmät, kun Alessandra on ikuistettu muiden muassa bikinipeppu pystyssä rantahiekalla ja muutenkin nauttimassa olostaan täysin rinnoin. Katso kuvat tästä.

27-vuotias Alessandra Ambrosio on tullut tunnetuksi esimerkiksi Sports Illustrated -lehden uimapukunumeroista sekä Victoria’s Secret -mallina ja poseerannut alastomana Bruno-leffahahmon kanssa. Hänet valittiin viime vuonna maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa seurustelevaa huippumallia on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Hänet nähtiin taannoin cameo-roolissa James Bond -leffa Casino Royalessa. Alessandra tienaa nykyisin noin kuusi miljoonaa dollaria vuodessa.