Italialaistähden bikinikroppa käänsi katseet rannalla – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italiasta on singahtanut mallimarkkinoille harvakseltaan todellisia supertähtiä, mutta naiskauneutta maasta kuitenkin löytyy erittäin runsaasti. Yksi esimerkeistä on nyt Yhdysvalloissakin noteerattu näyttelijäkaunotar Asia Argento.

Näyttävä italialaistähti on nyt ikuistettu rantatunnelmissa, kun hän oli nauttimassa meren vilvoittavista aalloista tummanvihreisiin bikineihin sonnustautuneena. Mukana menossa oli myös hänen miesystävänsä, mutta paparazzit keskittyivät luonnollisesti naiskauneuteen. Katso kuvat tästä.

34-vuotias italialainen näyttelijä-ohjaaja Asia Argento, koko nimeltään Aria Anna Maria Vittoria Rossa Argento, on kotimaassaan tunnettu tähti. Taiteilijaperheen tytär tuli tunnetuksi erityisesti rooleistaan kauhuelokuvissa. Leffaura alkoi jo yhdeksänvuotiaana pienissä sivuosissa, mutta jo vuonna 1994 hänet palkittiin parhaasta naispääosasta Italian Oscar-vastineella roolistaan elokuvassa Perdiamoci di vista!. Rooman viranomaiset eivät aluksi hyväksyneet hänen Asia-nimeään, joka jouduttiin lopulta muuttamaan Ariaksi.