Megan Fox paljasti piilottelemansa ruumiinosan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-elokuvista tunnetuksi tullut kaunotar Megan Fox yllätti taannoin menemällä naimisiin on-off -poikaystävänsä Brian Austin Greenin kanssa. Pariskunta avioitui Havaijilla pienimuotoisessa seremoniassa, jossa paikalla oli ainoastaan muutamia pariskunnan lähimpiä ystäviä ja perheenjäseniä.

Viime viikolla meikittömänä Beverly Hillsissä ikuistettu kaunotar on koko uransa ajan pyrkinyt parhaansa mukaan piilottelemaan oikean käden peukaloaan. Aiemmin se on ikuistettu televisiomainoksessa ja nyt myös paparazzikuvaan. Katso kuva tästä. Aiemmin Foxin on väitetty käyttäneen elokuvissaan sijaisnäyttelijää silloin kun hänen kätensä on täytynyt olla lähikuvissa.

Suuren suosion saavuttaneiden Transformers-elokuviensa jälkeen Fox on näytellyt parissakin leffassa, mutta kovin suurta menestystä ne eivät ole saaneet. Taannoin Fox osallistui Eminemin Love The Way You Lie -kappaleen musiikkivideon kuvauksiin, jossa hänet nähdään cameo-roolissa.