Joseph Gordon-Levitt lensi verisenä taksin ikkunasta läpi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tälläkin hetkellä katsotuimpien elokuvien listan kärkipaikoilla ympäri maailmaa olevan Inception-elokuvan miestähti Joseph Gordon-Levitt on loukkaantunut uuden Premium Crush -elokuvansa kuvauksissa tapahtuneessa onnettomuudessa.

Leonardo DiCaprion kanssa tuoreimmassa leffahitissään nähtävä 29-vuotias Gordon-Levitt oli onnettomuuden sattuessa kuvaamassa nopeatempoista toimintakohtausta. Hän esittää elokuvassa pyörälähettiä, mutta eräässä kohtauksessa vauhtia oli liikaa ja näyttelijä törmäsi pyörällään kovalla vauhdilla taksiin. Hän kommentoi tapausta myöhemmin blogissaan ja totesi että vika oli hänen omansa.

Törmäys oli niin raju, että taksin takaikkuna hajosi ja näyttelijä työntyi siitä osittain sisään sillä seurauksella että hän sai syviä haavoja käteensä. Asiasta uutisoineen Access Hollywoodin mukaan verinen Joseph Gordon-Levitt kiidätettiin kuvauspaikalta pikavauhtia sairaalaan. Vamman suuruudesta kertoo se, että hänen käteensä ommeltiin peräti 31 tikkiä. Katso alta pari tähden itsensä blogissaan julkaisemaa kuvaa onnettomuudesta.

Joseph Gordon Levitt Crash

Joseph Gordon Levitt Crash