Katy Perryn tuoreessa topless-kuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uuden Teenage Dream -albuminsa pian julkaiseva poptähti Katy Perry on viime aikoina omaksunut aikaisempaa rajumman tyylin poseerauksissaan ja esimerkiksi promokuvissaan. Nyt sama rohkeus on levinnyt myös lehtikuviin.

Kihlattunsa Russell Brandin kanssa vielä tämän vuoden aikana naimisiin aikova supertähti poseeraa nyt maineikkaan Rolling Stone -lehden kannessa. Monien muiden tähtien tavoin musiikkilehti on saanut myös Perryn poseeraamaan kannessa tavallista kevyemmissä vaatteissa. Kannessa Perryllä on yllään ainoastaan alusvaatteet, jolloin hänen muhkea rintavarustuksensa nousivat pääosaan. Katso kansikuva alta. Sisäsivuilla hänet nähdään lisäksi vielä topless-kuvassa. Katso kuva tästä.

Sama nakuteema jatkuu tosin myös Perryn uuden albumin kannessa, sillä taannoisen musiikkivideonsa tavoin Katy poseeraa kannessa pilven päällä täysin alastomana. Sensuuri kuitenkin iski kansitaiteeseen, sillä hänen paljas takapuolensa piti varmuuden vuoksi peittää pilvenhattaralla.

Katy Perry Rolling Stone 2010