Miley Cyrusilla on kirjaimellisesti suurin fani

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähti Miley Cyrus oli vielä puoli vuotta sitten maailman kiistattomasti suosituin teinitähti, mutta sittemmin hänen tähtensä on laskenut merkittävästi ja samaan aikaan moni tuoreempi tulokas on haastanut hänet suosiossa. Miley on kuitenkin vielä ainakin yhdellä mittarilla edellä kollegojaan.

Teinipoppari voi nimittäin hyvällä syyllä sanoa, että hänellä on suurempi fani kuin muilla. Reilusti yli kaksisataakiloinen fani tapasi heiveröiden teinitähden taannoin julkkisjuhlissa, jossa heidät ikuistettiin myös yhteiskuvaan. Kuvasta voidaan huomata, että Miley Cyrus on noin faninsa käsivarren paksuinen. Katso kuva tästä.

Miley Cyrus on ollut jo pidemmän aikaa otsikoissa lähinnä liian paljastaviksi kuvailtujen esiintymisasujensa merkeissä. Varsinaisia ammatillisia meriittejä hänelle ei ole enää muutamaan kuukauteen kertynyt. Hänen isoveljensä haastettiin äskettäin oikeuteen hänen Metro Station -yhtyeensä muiden jäsenten toimesta, kun Trace oli todennut etteivät bändin jäsenet ole kovin hyviä muusikoita.