Tuottaja paljasti: Britney Spears julkaisee uutta musiikkia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on työstänyt jo pitkään seuraavaa albumiaan. Poptähden edellinen Circus-levy menestyi erittäin hyvin, joten uuteen materiaaliin kohdistuu tavallista suurempia odotuksia. Nyt hänen tuottajansa on vihjannut, että uutta materiaalia olisi tulossa hyvinkin pian.

Britney on tuottaja Rodney Jenkinsin mukaan julkaisemassa ensimmäisiä maistiaisia seitsemänneltä studiolevyltään jo muutaman viikon sisällä. Hän lupasi fanien yllättyvän positiivisesti. Spearsin edellinen albumi Circus julkaistiin jo kaksi vuotta sitten, mutta levyä seurasi erittäin pitkä maailmankiertue joka viivästytti samalla seuraavan albumin tekemistä.

Tuoreimmat tiedot ovat hämmentäneet musiikkiväkeä, koska vain muutama viikko sitten julkisuudessa huhuttiin, että Britneyn seuraava levy olisi kaukana valmistumisesta. Jenkinsin lisäksi levynteossa on ollut myös tuottaja Danja. Hän vahvisti nyt, että levynteko on hyvässä vauhdissa, mutta samalla hän kertoi että varsinaiset lauluosuudet eivät ole vielä studiossa alkaneetkaan.