Uniklubi paljasti: ”Naiset löytyvät jatkobileistä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikonloppuna Turussa järjestetyssä Down By The Laituri -tapahtumassa oli esiintymässä myös kiireistä keikkakesää viettävä Uniklubi-yhtye. Bändin keulahahmo Jussi kertoi Turussa Staralle kesäkuulumisiaan. Samalla hän paljasti myös mitä bändin takahuoneissa tapahtuu.

– Meillä on aika perus. Kori kaljaa ja Jägeriä. Vettä ja tuollaista. Kahvia. Ne naiset löytyy sitten sieltä jatkobileistä hotellista. Niitä ei sinne bäkkärille päästetä, kun ei muuten päästä keskittymään, Jussi kertoi.

Vuonna 1999 perustettu Uniklubi sai demojensa myötä myös levytyssopimuksen. Mikseri-nettipalvelun kautta läpimurtonsa tehnyt yhtye on sittemmin julkaissut neljä albumia ja viides levy on parhaillaan viimeistelyvaiheessa. Uniklubin seuraava albumi Kultakalat ilmestyy 22. syyskuuta.