Adrianne Curry julkaisi rintavakonsa taustakuvana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -realitykilpailun vuonna 2003 voittanut Adrianne Curry on viime aikoina julkaissut itsestään aktiivisesti paljastavia kuvia netissä. Mallikaunotar tunnetaan ahkerana Twitter-bloggaajana, ja lisäksi hän on poseerannut myös varsinaisissa mallikuvissa.

Adrianne on julkaisut itsestään useita nakukuvia esimerkiksi Twitter-blogissaan, mutta palvelu on poistanut kuvat yleensä nopeasti. Tällä kertaa intiimit paikat ovat piilossa, joten kuva on saanut jäädä palveluun. Kyseessä on hänen itse ottamansa kuva rintavaostaan. Adrianne kertoo kuvan olevan hänen poikaystävänsä iPhonen taustakuvana. Katso kuva alta.

27-vuotias Adrianne Curry voitti Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -kilpailun ensimmäisen tuotantokauden. Voittonsa jälkeen hän on tehnyt uraa mallina ja poseerannut kymmenien lehtien sivuilla. Playboy-lehdessäkin vuosina 2006 ja 2008 alastomana poseerannut Adrianne avioitui näyttelijä Christopher Knightin kanssa toukokuussa 2006. Adriannen ja muiden julkkistähtien kulumisia voit seurata reaaliajassa Staran Jetset Live! -palvelusta.

Adrianne Curry