Ashley Greene peittosi julkkiskaunottaret

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-teinileffan kaunotar Ashley Greene on nykyisin yksi seuratuimmista Hollywood-julkkiksista. Viime aikoina kaunotar on kertonut haluavansa ottaa pesäeroa Hollywoodista ja paeta paparazzeja rauhallisemmille vesille New Yorkiin. Aktiivisesti kuntoileva kaunotar on komeillut useita kertoja lehtien sivuilla treenivaatteissaan.

Tällä kertaa Ashley Greene on kuitenkin päässyt pitämään pienen tauon kiihkeästä kuntoilustaan ja osallistunut monien muiden julkkiskaunottarien kanssa Ovanian Cancer Research -järjestön hyväntekeväisyystapahtumaan. Hän saapui bileisiin samaan aikaan realitytähti Kim Kardashianin ja uutiskaunotar Kelly Ripan kanssa. Kuvien perusteella huippuseksikäs Ashley peittosi julkkiskollegansa punaisella matolla selvin numeroin. Katso kuvat tästä.

23-vuotias Twilight-kaunotar Ashley Greene nousi viime vuoden aikana lähes täydestä tuntemattomuudesta viihdemaailman seuratuimpien kaunotarten kärkijoukkoon. Paparazzien alituisesti piirittämä tähti lukeutuu Hollywoodin tämän hetken trendien suunnannäyttäjiin. Green nähdään ennen Scream-rooliaan esimerkiksi elokuvissa The Apparation ja Butter.