BB-Aso: ”Pelkkää paskaa niskaan!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuoreimman Big Brother -tuotantokauden viime vuonna voittanut BB-Aso vietti viime viikonloppunsa Turussa järjestetyillä DBTL-festivaaleilla. Viihdelehti Stara tapasi julkkismiehen, joka oli liikkeellä hänen uudeksi tyttöystäväkseen väitetyn BB-voittaja Sarin kanssa.

Aso ei ole ollut BB-voittonsa jälkeen kovinkaan runsaasti julkisuudessa, vaikka Staran haastattelussa hän kertookin olevansa mies, joka ei koskaan kieltäydy uusista ehdotuksista.

– Mä en ole tyrkky. Mä en todellakaan ikinä haluaisi olla, mutta mä oon semmoinen ihminen, josta on aina sanottu, että ”mies joka ei ikinä sano ei”, Aso kuvailee omaa suhtautumistaan julkisuuteen.

Julkisuus on tullut Asolle kuitenkin BB-talosta pääsyn jälkeen siis hyvin tutuksi ja hän on päässyt kokemaan sen varjopuolten lisäksi myös positiiviset puolet. Aso kuitenkin painottaa, että julkisuus on jokaisen omalla vastuulla.

– Tiettyhän se auttaa ainakin työasioissa ja ihmissuhteissa. Jokainen keittää omaa soppaansa. Onhan muitakin ihmisiä, jotka ovat julkisuudessa, mutta jotkut saavat pelkkää paskaa niskaan ja jotkut saa pelkkää hyvää. Jokainen keittää omaa soppaansa, Aso kertoi.

Katso Ason ja Sarin videohaastattelu StaraTV:stä tästä.