Katy Perryn rutiköyhä lapsuus: ”Selvisimme avustusruoalla!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry nousi taannoin ensimmäisen I Kissed A Girl -singlensä jättimenestyksen myötä tähdeksi ja sittemmin hänen toinen singlensä Hot’n’Cold sinetöi paikan poptähtenä. Nykyisin laulaja ansaitsee miljoonia, mutta hän on nyt paljastanut että hänen perheensä taloudellinen tilanne oli lapsuudessa aivan toinen.

Rolling Stone -lehden tuoreessa haastattelussa Katy Perry kertoo lapsuudestaan ja paljastaa olevansa lähtöisin niin köyhästä perheestä, että he joutuvat pahimmillaan turvautumaan seurakunnan jakamaan ruoka-apuun selviytyäkseen.

– Olin siitä hyvin nolostunut. Me jouduimme joskus turvautumaan avustusruokaan, mutta en oikein haluaisi puhua siitä aiheesta. En halua ihmisten samaistuvan minuun siksi että minäkin olen ollut siinä tilanteessa. En voinut tuolloin myöskään koskaan sanoa olevani onnekas, koska äitini mukaan olimme siunattuja ja hänen mukaansa onnella on jotain tekemistä Luciferin kanssa, Katy Perry kertoi.