Mischa Barton ratkesi taas ryyppäämään?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huonon työtilanteensa ja selluliittiongelmansa vuoksi otsikoissa viime aikoina ollut näyttelijä Mischa Barton oli vielä vuosi sitten tarkkaan seurattu muoti-ikoni, mutta sitten päihdeongelmainen kaunotar tarttui pulloon ja joutui pian pakkohoitoon sairaalan psykiatriselle osastolle.

Suositusta O.C. -televisiosarjasta julkisuuteen ponnahtanut Barton ilmoitti pari viikkoa sitten lopettaneensa alkoholin käytön. Nyt lupaus on ilmeisesti kuitenkin pettänyt, sillä Mischa bongattiin maanantai-iltana Hawley Arms -pubista Lontoon Camdenissa.

– Olen terve ja työskentelen kovasti. Rakastan Englantia ja haluan epätoivoisesti sinne tapaamaan ystäviäni ja poikaystävääni, mutta täällä Yhdysvalloissa on niin kiire. Vältän nyt juomista, mikä on sääli, sillä mikään ei ole parempaa kuin lasillinen englantilaista Pimmsiä, Mischa kertoi The Sun -lehdelle viime kuussa.

Mischa Bartonin oli viime syksynä määrä näytellä Ashton Kutcherin uudessa sarjassa The Beautiful Life. New Yorkin mallimaailmaan sijoittuva sarja floppasi kuitenkin pahasti ja sen kuvaaminen lopetettiin vain muutaman jakson jälkeen. Barton on kuitenkin onnistunut saamaan itselleen lisää töitä, sillä tänä vuonna hänet tullaan näkemään peräti neljässä leffaroolissa.