Vanessa Hudgens yritti piilotella paparazzeilta

Viihdeuutiset · Stara.fi

High School Musical -teinielokuvista tuttu näyttelijäkaunotar Vanessa Hudgens on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa. Alastonkuviensa merkeissä aikoinaan kovasti otsikoissa ollut neitokainen ei ole saanut merkittäviä uusia elokuvarooleja, mutta nyt käännös parempaan voi olla ovella uuden Sucker Punch -elokuvaroolin myötä.

Vanessa Hudgens on tällä kertaa ikuistettu kauppareissullaan poistumassa Trader Joe -ketjun myymälästä kärryt täynnä ostoksia. Paparazzeja inhoava Vanessa suivaatui kuitenkin häntä vaanivia kameroita ja piilotteli parhaansa mukaan kuvaajilta. Lopulta kasvojen suojaksi riittivät myös hänen avainnippunsa ja kännykkänsä. Tarina ei kerro häpesikö Vanessa halpakaupassa käyntiään vai eikö hän muuten halunnut tulla ikuistetuksi ostoksilla. Katso kuvat tästä.

Parhaillaan HIV-positiivista stripparia Rent-näytelmässä Los Angelesissa esittävän Vanessan poikaystävä Zac Efron tekee nykyisin kovaa nousua Hollywoodissa, sillä hänet on yhdistetty useampaankin suuren budjetin elokuvaprojektiin, joista yksi on Spider-Man.