Britney Spears ulkoilutti rintojaan ilman rintaliivejä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on onnistunut aiheuttamaan viime kuukausina harvinaisen paljon kohua rinnoillaan – tai oikeastaan puuttuvilla rintaliiveillään. Hän otti nimittäin taannoin tavakseen jättää rintaliivit kotiin kaupungille lähtiessään. Hänen Jamie-isänsä suivaantui kuitenkin asiasta kirjoitetuista toistuvista otsikoista.

Lopulta laulajan isä, joka on oikeuden määräyksellä edelleen aikuisen tyttärensä huoltaja, määräsi Britneyn turvamiehet pitämään huolen siitä että hänen tyttärensä pukee rintaliivit ylleen ennen ulos lähtemistään. Sittemmin kuri on ilmeisesti höltynyt, sillä viime aikoina laulaja on ikuistettu pariinkin otteeseen ilman rintaliivejään.

Näin on käynyt tälläkin kertaa, kun supertähti suuntasi tuttuun tapaansa hakemaan juotavaa monikansallisesta kahvilaketjusta Los Angelesin Calabasissa sijaitsevan kotinsa nurkilla. Katso kuvat tästä. Pari päivää sitten tuottaja Rodney Jenkins paljasti MTV-kanavalle, että Britneyn viime kuukausien uurastus on hiljallen tuottamassa tulosta ja neitokainen julkaisee ”muutaman viikon sisällä” uutta materiaalia.