Edita Vilkeviciute on uusi upea mallikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailmasta ilmaantuu viihdelehtiin aika ajoin sellaisia uusia kasvoja, jotka ovat tehneet mallintöitä jo pitkään mutta he eivät vain ole saaneet jalkaa esimerkiksi muoti- ja viihdelehtien oven väliin. Yksi tämän kesän ”löydöistä” on ehdottomasti Edita Vilkeviciute.

Victoria’s Secretin mallisopimuksen myötä otsikoihin viimein päässyt Edita Vilkeviciute oli taannoin jo otsikoissa poseerattuaan yhdessä näyttelijä Zac Efronin kanssa. Tuolloin Efron oli kuitenkin pääosassa ja näyttävä kaunotar jäi taka-alalle. Jatkossa hänetkin varmasti noteerataan useammin.

Nyt Edita poseeraa edellä mainitun alusvaateyhtiön mainoskuvissa erittäin näyttävästi. Katso kuvat tästä. Taannoin Edita poseerasi myös rinnat paljaana V Magazine -lehden sivuilla yhdessä kollegojensa kanssa. Katso kuva tästä.