Jennifer Lopezin rinnat eivät pysy paitojen alla – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu latinotähti Jennifer Lopez on ollut viime aikoina otsikoissa monenlaisista syistä, kuten Kyprokselle tilatun keikkansa merkeissä. Latinotähden oli määrä esiintyä saaren Turkin miehittämällä Kyproksen alueella, mutta toisin kävi. Tämän jälkeen keikkajärjestäjä vaati häneltä peräti 40 miljoonan dollarin korvauksia.

Lopezin oli määrä esiintyä siellä sijaitsevassa Cratos Premium -kasinohotellissa 24. heinäkuuta, mutta Kyproksen sijaan supertähti lomaili samaan aikaan Meksikossa aviomiehensä Marc Anthonyn kanssa. Viime viikolla Jenniferin huhuttiin korvaavan Ellen DeGeneres kun tämä jätti American Idol -realitysarjan tuomarinpestin. Uudesta tuomarista ei ole vielä varmaa tietoa, ja ehdokkaitakin on useita.

Vaikka Jennifer Lopez on halunnut pitää yksityiselämänsä pääasiassa itsellään, on hän poseerannut lukuisia kertoja julkkisjuhlissa keskimääräistä paljastavammissa asuissa. Viime viikon bikinikuvia muistellessa voidaan ottaa katsaus kuvagalleriaan, johon on koottu Lopezin läpikuultavia asuja, jotka ovat paljastaneet hänen rintavarustuksensa. Katso kuvat tästä.