Miehet mustasukkaisia Pamela Andersonin koiralle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositusta Baywatch-televisiosarjasta ja Playboy-lehdestä aikoinaan tunnetuksi tullut povipommi Pamela Anderson on jo vuosia sitten jättäytynyt aktiiviuraltaan, mutta siitä huolimatta hän on edelleen tasaisin väliajoin julkisuudessa monistakin syistä.

Pamela Anderson tunnetaan myös suurena eläinystävänä. Hän on adoptoinut vuosien varrella myös muutamia löytökoiria. Nyt povipommi onkin ikuistettu yhden nelijalkaisensa kanssa. Emännästään ilmeisen paljon pitävä koira pääsi samalla yllättäen antamaan maailmankuululle julkkistähdelle kostean kielisuudelman. Katso kuvat tästä. Koira tuskin tiesi tekevänsä miljoonat miehet kateelliseksi.

Sunnuntaina Yhdysvalloissa julkistettiin tieto, jonka mukaan Baywatch-suosikkisarja tekee lähiaikoina paluun uudessa muodossa. Kyseessä on realitysarja, jossa seurataan neljän entisten Baywatch-tähden edesottamuksia ja uran vaiheita. Neitokaiset muuttavat sarjaa varten asumaan saman katon alle. Pamela Anderson ei tällä tietoa ole mukana sarjassa.