Kylie Minoguen hiustyyli kuin suoraan 80-luvulta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen poptähti Kylie Minogue lukeutuu niihin äärimmäisin harvoihin supertähtiin, joilla on ollut listaykkösiä jo neljällä eri vuosikymmenellä. Vielä viime viikolla vuosikymmeniä oli ”vain” kolme. Äskettäin hänen uusi Aphrodite-albuminsa valloitti brittilistan piikkipaikan 22 vuotta ensimmäisen listaykkösensä jälkeen.

Viime aikoina Kylie on nähty useissa näyttävissä nykyaikaisissa lookeissa niin keikoillaan kuin promokuvissaan ja uuden albuminsa kannessa. Nyt hän on kuitenkin palannut hiustyylinsä osalta uransa alkuaikoihin. Hänet ikuistettiin nimittäin Melbournen lentokentällä kasarikampauksessa, joka muistutti olennaisesti hänen 80-luvun tyyliään. Katso kuvat tästä.

Aphrodite julkaistiin maailmanlaajuisesti toissa viikolla ja sen ensimmäinen single on nimeltään All The Lovers. Kylien uuden albumin vastaavana tuottajana on toiminut Stuart Price ja levyä on ollut kirjoittamassa muiden muassa Kylie itse, sekä Stuart Price, Calvin Harris, Jake Shears, Nerina Pallot ja Tim Rice-Oxley. Aphrodite on jatkoa Kylien vuonna 2007 julkaistulle X-albumille. Esimerkiksi Locomotion, I Shoul Be So Lucky ja Can’t Get You Out of My Head -hiteistään tuttu Kylie on saanut myös alan arvostetuimman tunnustuksen Music Industry Trust Awardin Lontoossa. Hän sai kiitosta pitkästä ja menestyksekkäästä urastaan ja merkityksellisestä panoksestaan musiikin alalla.