Tältä supertähdet näyttävät KISS-meikeissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin kuvien kera kuinka amerikkalainen poptähti Ke$ha, eli Kesha Sebert, oli esiintynyt kutsuvierasbileissä meikeissä, joihin oli selvästi haettu tunnelmaa KISS-yhtyeen maineikkaista kasvomaalauksista.

Nyt verkossa voi katsastaa miltä myös muut tähdet näyttäisivät KISS-meikeissä, sillä amerikkalainen viihdesivusto on koonnut yhteen kuvia, joissa tutuille supertähdille on kuvankäsittelyllä lisätty räväkkä KISS-meikki. Katso kuvat tästä. Legendaarinen rockyhtye käväisi tänä kesänä myös Suomessa, joten monilla lienevät kasvomaalaukset tuoreessa muistissa.

Mukana galleriassa ovat mustavalkoisissa tähti- ja muissa rocklegendojen tunnetuksi tekemissä meikeissä muiden muassa Britney Spears, Jim Carrey, Eminem ja Shakira. Maskit vaikeuttavat tunnistamista siinä määrin, että kotona tai työpaikalla voikin järjestää pienimuotoisen kisan siitä kuka tunnistaa eniten tuttuja kasvoja.