Twilight-elokuvien loppu lähenee

Viihdeuutiset · Stara.fi

Menestyksekkääseen kirjasarjaan perustuvat Twilight-elokuvat ovat saavuttaneet suuren suosion erityisesti teinityttöjen keskuudessa ympäri maailmaa. Hittileffoja tullaan näkemään vielä valkokankaalla, mutta nyt viimeisen Twilight-leffan ensi-iltapäivä on julkistettu.

Elokuvasarjan viimeinen Breaking Dawn -osa jaetaan kahteen osaa, kuten aiemmin on ilmoitettu. Eilen Yhdysvalloissa vahvistettiin, että toinen osa ja siten myös sarjan viimeinen leffa tulee saamaan ensi-iltansa 16. marraskuuta 2012. Viimeisen leffan esimmäinen puolisko päätyy valkokankaalle jo vuotta aiemmin.

Viimeistä kaksiosaista elokuvaa ryhdytään kuvaamaan ensi syksynä sekä Yhdysvaltojen Louisianassa että Kanadan Vancouverissa. Elokuvien päätähtinä nähdään tuttuun tapaan Robert Pattinson, Kristen Stewart ja Taylor Lautner.