Amber Rose bongattiin rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen mallikaunotar Amber Rose tuli tunnetuksi ex-miesystävänsä, hiphop-tähti Kanye Westin seuralaisena. Julkisuuteen päästyään Amber on saanut mukavasti jalkaa mallimaailman oven väliin. Hän on pidentänyt omaa 15-minuuttistaan keikistellen viikoittain innokkaasti bikinikuvissa.

27-vuotias Amber Rose on kuvattu viime aikoina usein nauttimassa olostaan rannalla bikineissä. Vapaapäivänsä pääasiassa rannalla viettävä mallikaunotar on nyt bongattu myös räväkän pinkkeihin bikineihin pukeutuneena Miamin South Beachin rannalla ja rantavedessä. Katso kuvat tästä.

Julkkisparin erotessa Rose sai taannoin seitsennumeroisen määrän dollareista vastineena siitä että hän pitäisi suunsa kiinni supertähden yksityisasioista. Nykyisin Kanye West seurustelee jättirintaisen brittiläisen glamour-malli Shayn kanssa.