Britney todella seksikkäänä – photoshoppauksen taidonnäyte?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu poptähti Britney Spears on ollut viime päivinä otsikoissa, kun hänen tuottajansa kertoi julkisuudessa, että supertähti on julkaisemassa uutta materiaalia mahdollisesti jo muutaman viikon sisällä. Lisäksi viihdelehdissä on ihmetelty Spearsin tapaa liikkua kaupungilla ilman rintaliivejään.

Nyt Britney Spears nähdään pitkästä aikaa julkisuudessa myös studiokuvausten merkeissä. Laulajatähti poseeraa nimittäin todella seksikkäänä ja hoikkana Cosmopolitan-lehden elokuun numeron sivuilla. Katso kuvat tästä. Kuvia on mitä todennäköisemmin jouduttu käsittelemään varsin kovalla kädellä, sillä supertähti näyttää kuvissa selvästi tavallista hoikemmalta.

Britneyn edellisestä levystä on vierähtänyt jo vuosia, mutta Circus-albumi oli menestys samoin kuin sitä seurannut samanniminen maailmankiertue. Hyvin menneestä kiertueesta huolimatta Spears on edelleen oikeuden päätöksellä Jamie-isänsä holhouksen alaisena, eli isä päättää esimerkiksi kaikista laulajan raha-asioista.