Seksikkäimmän naisen sääret vailla vertaa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tappavasta malariatartunnasta hengissä selviytynyt realitytuomari ja laulaja Cheryl Cole on tuoreimpien kuvien perusteella jo varsin hyvässä fyysisessä kunnossa. Nyt hänet on bongattu Yhdysvalloissa.

Britanniasta ison veden taakse Los Angelesiin toipumaan matkustanut Cheryl kuvattiin kävelyllä ruutupaitaan ja pienenpieniin valkoisiin shortseihin pukeutuneena. Lopputuloksena hänen upeat säärensä pääsivät pitkästä aikaa oikeuksiinsa. Lehtitietojen mukaan Cheryl painoi sairautensa heikoimmilla hetkillä vain 38 kiloa, mutta nyt hän vaikuttaa saaneen painoaan hieman takaisin. Katso kuvat tästä.

Tansanian lemmenlomallaan malariatartunnan saanut Cheryl Cole on äänestetty useita kertoja maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Hän selvisi hengissä tappavasta sairaudestaan, koska uusi poikaystävän Derek Hough vaati lääkäreitä ottamaan verikokeita. Sitä ennen toinen lääkäri oli antanut virheellisen diagnoosin, joka oli koitua supertähden kuolemaksi.