Michael Cera hengenvaarassa eksyttyään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu nuori näyttelijä Michael Cera on tullut tutuksi muiden muassa Superbad ja Juno -elokuvistaan. Nyt hän on paljastanut haastattelussa pelänneensä toden teolla taannoisella retkellään.

Cera oli ystävänsä kanssa heinäkuun alkupuolella patikkaretkellä, kun reissu sai yllättäen ikävän käänteen. Denverin liepeillä nuoret miehet nimittäin eksyivät. Lopulta aurinko laski eivätkä miehet löytäneet takaisin.

– Nousimme ylös ja ryhdyimme kiipeämään vuorelle Red Rocksin vieressä. Sitten me eksyimme ja olimme itse asiassa hyvin lähellä kuolemaa. Minuutit tuntuivat tunneilta. Emme tienneet kuinka pitkään meidän pitäisi siellä olla ja mitä villieläimiä siellä olisi, Michael Cera kertoi Hollywood Reporterin mukaan.

Lopulta kaksi paikallista kiipeilijää huomasi poikien ahdingon ja ohjasi heidät turvallisesti lähtöpaikkaan.