Teuvo Loman sai lapsikerjäläisen nyrkistä: ”Olen järkyttynyt!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen romaniasta rantautuneet kerjäläiset ovat olleet koko kesän ajan otsikoissa alati kasvavan röyhkeytensä takia. Lehdissä on raportoitu jopa lyömisistä ja sylkemisistä kun suomalaisilta ei olekaan herunut rahaa kadunkulmassa.

Tuorein tällaisen hyökkäyksen kohteeksi joutunut henkilö on laulajanakin uraa tehnyt stylisti Teuvo Loman. Nykyisin parhaiten television sisustusohjelmasta tunnettu Loman sai kaiken lisäksi vieläpä lapsikerjäläisen nyrkistä. Hän ihmetteli tapahtunutta Facebookissa.

– Olen hyvin järkyttynyt romanialaisten käytöksestä. Elokuvien jälkeen kun käveltiin autoon oli mulla melkein tyhjä vesipullo kädessä, Teuvo Loman kertoi Facebook-päivityksessään.

– Eräs romanialaisnainen pyysi minulta sitä tyhjää pulloa kahteen kertaan ja sanoin ei. Kuulin jotain puhetta kun nainen puhui pikkutytölle ja hetken kuluttua tämä noin 5-vuotias tyttö tuli takaapäin ja löi minua nyrkillä selkään. MIKSI ???