Erikan rintavako varasti show’n – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Erika Christensen on nähty valkokankaalla muiden muassa Flightplan-elokuvan tähtenä. Varsinaista läpimurtoaan hän ei ole kuitenkaan ainakaan vielä julkkismaailmassa onnistunut tekemään.

Nyt Erika Christensen on ikuistettu hänen osallistuttuaan Hollywoodissa järjestettyyn NBC Universal Press Tour -tapahtumaan. Hän oli sonnustautunut tilaisuutta varten tyköistuvaan harmaaseen mekkoon, jonka etumus oli varsin antava. Katso kuvat tästä.

27-vuotias Erika Christensen teki ensimmäisen merkittävän elokuvaroolinsa vuonna 2000 elokuvassa Traffic. Vuodesta 1997 saakka televisiossa ja elokuvissa näytellyt kaunotar on sittemmin nähty muiden muassa Swimfan, The Perfect Score ja Flightplan -elokuvissa. Tänä vuonna hän tähdittää Mercy ja Parenthood -elokuvia. Ennen paparazzien huomion saamista Erica on julkaissut itsestään näyttäviä bikinikuvia itse Twitter-blogissaan.