Heidi Klum esitteli bikinikroppansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyksekkäimpiin supermalleihin jo pitkään lukeutunut Heidi Klum avioitui reilut neljä vuotta sitten poptähti-miehensä Sealin kanssa. Urallaan erittäin hyvin menestynyt kaunotar oli toissa vuonna maailman toiseksi eniten tienaava huippumalli 16 miljoonan dollarin tuloillaan.

Taannoin Karl Lagerfeldin lapsellisen haukkumisen kohteeksi joutunut Klum paljasti äskettäin olevansa alastomuutensa kanssa niin sinut, että riisuu itsensä alastomaksi myös omien vanhempiensa nähden. Huippumalli viettää parhaillaan lomaa poptähti-miehensä Sealin ja pariskunnan neljän lapsen kanssa Italian Rivieralla. Siellä Heidi on nyt ikuistettu huvijahdilla bikineissä varsin näyttävässä kunnossa. Katso kuvat tästä.

36-vuotias saksalaissyntyinen Heidi Klum, nykyisin virallisesti Heidi Samuel, asuu Beverly Hillsissä yhdessä poptähtimiehensä Sealin kanssa. Pariskunnalla on kolme yhteistä lasta ja lisäksi Heidillä on kuusivuotias tytär edellisestä suhteestaan formulapomo Flavio Briatoren kanssa. Heidi Klum on mallinuransa ja perheenädin tehtäviensä ohella debytoinut myös laulajana. Esikoissingle Wonderland julkaistiin vuonna 2007. Lisäksi hän on juontanut Huippumalli haussa -ohjelman Saksan versiota.