Hilary Swank puristeli rintojaan spandex-asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkisuudessa viime vuosina hieman taka-alalle jäänyt näyttelijä Hilary Swank ei ole jäänyt lepäämään laakereillaan, vaikka hänen tekemisistään ei olekaan uutisoitu kovin laajasti. Alkuvuodesta hän kohahdutti Oscar-gaalan jatkoilla historiallisen paljastavalla asullaan.

Tällä kertaa Hilary Swank on noussut jälleen otsikoihin roolitöidensä sijaan paljastavilla kuvillaan, sillä nyt hänet nähdään puristelemassa rintavarustustaan huippuseksikkääseen spandex-asuun pukeutuneena. Katso kuvat tästä.

36-vuotias amerikkalainen Hilary Swank on näyttelijä, joka tuli alunperin tunnetuksi Buffy, vampyyrintappaja ja Karate Kid -elokuvista ja sittemmin monista menestyselokuvista. Swank  on palkittu peräti kaksi kertaa parhaan naispääosan Oscar-palkinnolla elokuvista Boys Don’t Cry ja Million Dollar Baby.