Hittisarjan kaunottaren seksikohtausten kuvat julki – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkailainen näyttelijäkaunotar Perrey Reeves ei ole lukeudu ainakaan vielä viihdemaailman seuratuimpien kaunotarten joukkoon, mutta tilanne voi vielä muuttua. Monien hittisarjojen kaunotar on nykyisin suositumpi kuin koskaan.

Nyt Perrey Reeves poseeraa alusvaatteisillaan seksikohtauksessa, jonka kuvakaappauksia ja video on julkaistu verkossa. Lisäksi samassa galleriassa on kuvamateriaalia parista muusta tuotosesta, joissa Perrey nähdään yläosattomissa. Katso kuvat tästä.

39-vuotias amerikkalainen Perrey Reeves on pitkällä näyttelijäurallaan esiintynyt jo kymmenissä elokuvissa ja televisiosarjoissa. Nykyisin hänet tunnetaan parhaiten Entourage-suosikkisarjasta. Aiemmin hänet on nähty myös muiden muassa Aavekuiskaaja ja Greyn anatomia -sarjoissa.