Seksiskandaali: Futistähti maksoi teinitytölle seksistä 1 000 euroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen jalkapallotähti Peter Crouch on joutunut tukalaan tilanteeseen, kun hänen kyseenalainen seksiseikkailunsa on tullut julkisuuteen. Hänen kerrotaan maksaneen 19-vuotiaalle teinitytölle seksistä 1.000 euroa taannoisissa polttareissaan.

Peter Crouch on nykyisin naimisissa mallikaunottarena tunnetun Abigail Clancyn kanssa. Asiasta uutisoineen News Of The World -lehden mukaan algerialaissyntyinen teiniprostituoitu Monica Mint on vahvistanut tiedot Madridissa sijaitsevassa hotellissa tapahtuneesta tunnin seksisessiosta ja seksipalvelun hinnasta. Crouch tapasi Mintin paikallisessa yökerhossa. Neitokaisen mukaan seksi alkoi jo taksissa ja jatkui edelleen hotellihuoneessa.

– Peter ei jännittänyt seksistä maksamista. Hän ei ollut lainkaan hermostunut. Sain vasta myöhemmin tietää että hän oli kihloissa. En ollut uskoa että hän maksoi minun kaltaiselleni seksistä, kun hänellä on kotonaan noin upea nainen, Monica kertoi lehdelle.

Paljastus tuli julki vain muutama päivä sen jälkeen kun Peter palasi vaimonsa kanssa romanttiselta lemmenlomalta. Prostituoitu paljasti lehdelle, että jalkapallotähti vaati seksiä jo taksissa Madridin keskustassa ja että hän vaati hotellin henkilökuntaa poistamaan nimensä rekisteristä peittääkseen jälkensä.