Räppärin kotiin kotietsintä – lasten pleikkari takavarikoitiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen hiphop-tähti Young Buck, oikealta nimeltään David Darnell Brown, on joutunut jälleen vaikeuksiin viranomaisten kanssa. Hän on verottajan mukaan jättänyt maksamatta 300.000 dollaria verojaan.

Tästä syystä verottaja turvautui harvinaiseen toimenpiteeseen ja järjesti yhteistyössä poliisin kanssa Young Buckin kotiin kotietsinnän, jonka tarkoituksena oli etsiä asunnossa mahdollisesti ollutta käteistä rahaa ja arvo-omaisuutta.

Tiistaina järjestetyssä kotietsinnässä poliisi takavarikoi ulosottoa varten studiokalustoa, koruja, huonekaluja sekä lasten käytössä olleen PlayStation 3 -pelikonsolin, Access Hollywood uutisoi. Kyseessä ei ollut aivan tavanomainen ulosottovierailu, sillä mukana oli haulikolla aseistautunut poliisi. Artisti on itse myöntänyt rahavaikeutensa ja syyttänyt niistä talouttaan aiemmin hoitaneita tahoja.