Rocktähti hakattiin sairaalakuntoon Japanissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rocktähti Deryck Whibley on joutunut sairaalahoitoon Japanissa sen jälkeen kun hänet pahoinpideltiin baaritappelussa torstai-iltana. Avril Lavignen entinen aviomies on Sum 41 -yhtyeen keulahahmo.

Yhtye suuntasi Aasian kiertueellaan Japaniin aiemmin tällä viikolla ja yhtyeen oli määrä nousta tänään lavalle Osakassa järjestettävillä Summersonic Music Festival -festareilla. Keikan toteutuminen oli vaakalaudalla viime hetkiin saakka, mutta muutama tunti sitten bändi nousi sittenkin lavalle.

Whibley joutui kolmen miehen pahoinpitelemäksi. Pahoinpitelijät ovat edelleen vapaana. Rokkarin saamista vammoista ei ole vielä tietoa. Yhtye kertoi tapauksesta Twitter-blogissaan, jossa myös vahvistettiin poliisin tutkivan tapausta. Samalla yhtye kertoi, että tutkimuksissa Whibleyltä oli löydetty selästä välilevyn pullistuma. Taannoin bändi joutui perumaan useita keikkoja Whibleyn sairastumisen takia