Tämän 19-vuotiaan povipommin seksistä jalkapallotähti maksoi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka Britanniassa on paljastunut uusi uskottomuusskandaali, kun jälleen yksi jalkapallotähti on jäänyt kiinni pettämisestä. Tällä kertaa kyseessä oli kaiken lisäksi maksullinen nuori nainen.

Jalkapalloilija Peter Crouch on News Of The World -lehden haastatteleman 19-vuotiaan algerialaissyntyisen teiniprostituoidun mukaan maksanut hänelle tunnin seksistä 1.000 euroa. Tapaus sattui kun Crouch oli juhlimassa polttareitaan hieman ennen avioitumista mallikaunotar Abigail Clancyn kanssa.

Nyt kyseinen prostituoitu, Monica Mint, on saanut oman 15-minuuttisensa julkisuudessa, sillä hän esittelee parhaillaan News Of The World -lehden sivuilla näyttävissä studiokuvissa 34D-kokoisia silikonirintojaan muiden muassa alusvaatteisillaan ja yläosattomissa. Katso kuvat tästä.