Taylor Momsen hämmentää: ”Seksiä papin kanssa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuori poptähti-näyttelijä Taylor Momsen on ollut viime viikkoina otsikoissa lähinnä langanlaihan olemuksensa ja liian seksikkäiksi väitettyjen poseeraustensa merkeissä sekä siksi, että hän on tehnyt liiankin intiimejä paljastuksia intiimiasioistaan.

The Pretty Reckless -yhtyeen keulahahmo paljasti taannoin intiimejä seikkoja yksityiselämästään Disorder-lehden haastattelussa paljastaessaan käyttävänsä mekaanista apua seksuaalisten tarpeidensa tyydyttämiseen. Nyt hän on jälleen aiheuttanut kohua rajuilla lausunnoillaan. Hänen yhtyeensä on laulanut katolilaisten pappien pedofiiliskandaalista, ja nyt hän toi aiheen myös haastatteluun hämmentävällä tavalla.

– Minut on kasvatettu katolilaiseksi. Kerran harrastin seksiä papin kanssa… Kunhan pilailen. En ole masturbointihuora, joten haista v**ttu jos haluat kutsua minua sellaiseksi, Taylor Momsen kertoi uusiseelantilaisen radioaseman haastattelussa.

17-vuotias amerikkalainen Taylor Momsen tunnetaan parhaiten Gossip Girl -televisiosarjan tähtenä. Lisäksi hän on tehnyt uraa myös mallina ja The Pretty Reckless -yhtyeensä laulajana. Näyttelemisen televisiotähti aloitti jo kolmevuotiaana mainoksista. Urallaan hän on tähän mennessä näytellyt useissa televisiosarjoissa ja elokuvissa. Mallina Taylor toimii nykyisin New Look -vaatemerkin mainoskasvona.