Täysi kaaos Porin rockfestareilla! Keikkoja peruttu – esiintymislavat vaurioituneet – lukuisia loukkaantuneita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Staran juuri saamien tietojen mukaan tilanne Porin Sonisphere-festivaaleilla on parhaillaan kaoottinen. Festivaalialueelle iskenyt trombi tai ukkospilven syöksyvirtaus on tehnyt pahaa jälkeä. Ainakin yksi tapahtuman pääesiintyjistä joutunut perumaan keikkansa.

Paikalla on useita loukkaantuneita ja vielä vahvistamattomien tietojen mukaan ilmassa lentänyt teräsputki olisi aiheuttanut lapselle vakavia vammoja. Alueella on loukkaantunut myös kymmenkunta muuta ihmistä pääasiassa lentävistä teltoista ja muista esineistä. Loukkaantuneita kuljetetaan parhaillaan sairaalahoitoon.

Rajuilma tuhosi myös festivaalialueen rakennelmia pahemman kerran. Tapahtuman kahdesta esiintymislavasta molemmat ovat kärsineet pahoja vaurioita. Kakkoslava vaurioitui käyttökelvottomaksi ja esimerkiksi valtaosa sen katosta puuttuu. Kaikki kakkoslavalle suunnitellut esiintymiset on viihdelehti Staran saamien tietojen mukaan peruttu.

Peruuntuneiden joukossa on myös Mötley Crue -yhtyeen keikka, koska yhtyeen laitteistot saivat vaurioita rytäkässä. Ykköslavan katossa on lukuisia ammottavia reikiä ja sekä sen sivu- että takaseinät lähtivät tuulen mukana. Päälavan keikkoja ei ole kuitenkaan ainakaan vielä peruttu. Iggy Pop esiintyy myrskyn jälkeen akustisena. Illan pääesintyjä on heavylegenda Iron Maiden.