Piers Morganin ex-vaimo vakavassa auto-onnettomuudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu televisioisäntä Larry King on ollut viime aikoina otsikoissa, kun hän on pian jättämässä CNN-kanavalla esitettävän keskusteluohjelmansa. Hänen seuraajansa tulee huhujen mukaan olemaan American Idol -tuomarinakin tunnettu Piers Morgan.

Nyt King on kuitenkin otsikoissa hieman synkemmissä merkeissä, silla hänen ex-vaimonsa Julia Alexander King on joutunut vakavaan auto-onnettomuuteen. Onnettomuus tapahtui jo reilu kuukausi sitten Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivänä 4. heinäkuuta, mutta nyt turma-autosta on julkaistu valokuvia. Katso kuvat tästä.

Onnettomuudessa kaksi henkilöautoa törmäsi toisiinsa nokakkain. Törmäys oli niin raju, että pelastajat joutuivat leikkaamaan autosta paloja saadakseen uhrit ulos. Julkaisun saamien tietojen mukaan onnettomuudessa loukkaantunut Kingin ex-vaimo oli palaamassa kotiinsa juhlien jälkeen ja hänen autonsa ei pysynyt omalla kaistallaan. Toisessa autossa oli perhe, jonka jäsenet saivat hekin vakavia vammoja.