Povipommi kuoli outo rahakassi mukanaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi viime vuosikymmenen mystisimmistä julkkisten kuolemantapauksista oli povipommi Anna Nicole Smithin menehtyminen floridalaisessa hotellissa helmikuussa 2007. Nyt tapauksesta on vuotanut julkisuuteen uusia tietoja.

Tapaukseen liittyvä oikeudenkäynti on parhaillaan käynnissä Yhdysvalloissa. Kuolemaa tutkinut poliisi Katherine Frank todisti torstaina oikeudessa, että että Smithin asuttamasta Hard Rock Hotellin huoneesta löydettiin hänen ruumiinsa lisäksi myös kassi täynnä rahaa. Kassin sisällön arvoksi kerrottiin yli 8.000 dollaria.

Smithin henkivartija Maurice Brighthaupt kertoi aiemmin poliisille rahojen kuuluvan hänelle. Oikeudessa Anna Nicole Smithin silloista poikaystävää, lakimies Howard K. Sterniä, syytetään suurten huumemäärien toimittamisesta povipommille.