Urheilulegenda lähetti kuvia peniksestään televisiokaunottarelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosi 2010 voidaan jälkeen päin hyvällä syyllä nimetä seksiskandaalien teemavuodeksi, sillä tuskin koskaan julkisuuteen on vuotanut näin paljon skandaaleja urheilu- ja viihdetähdistä. Tapauksia tulee edelleen lisää viikoittain. Nyt vuorossa on erittäin amerikkalainen urheilulegenda Brett Favre.

Maailman suosituimpiin urheilutähtiin lukeutuva Brett Favre on amerikkalaislehtien mukaan lähettänyt alastonkuvia itsestään ja peniksestään televisiossa urheiluohjelmaa toimittavalle Jenn Stergerille. Lisäksi mukana oli kuvia, joissa Favre nähtiin masturboimassa. Sterger on vahvistanut väitteet sporttisankarin odottamattomista touhuista.

Aiemmin tällä viikolla Brett Favre ilmoitti vetäytyvänsä Monnesota Vikings -joukkueesta. Tuolloin syyksi epäiltiin urheiluvammaa Favren nilkassa, mutta nyt epäilyt ovat siirtyneet toisaalle, Bleacher Report uutisoi. Nykyisin The Daily Line -urheiluohjelmaa toimittava Jenn Sterger on Deadspin-julkaisun mukaan vahvistanut saaneensa Favrelta kuvien lisäksi myös ronskeja vastaajaviestejä.