Elizabet Hurley kuin huippumalli bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijänä ja mallina maailmalla tunnetuksi tullut brittitähti Elizabeth Hurley on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa kohuotsikoista. Reilu nelikymppinen kaunotar paljasti kuitenkin alkuvuodesta aikovansa pudottaa huomattavasti painoaan.

Tuoreiden kuvien perusteella kahviton ja viinitön dieetti onkin onnistunut mainiosti. Tyrmäävän kaunis näyttelijätär on kuvattu viime viikkoina useita kertoja julkkisjuhlissa.Nyt hänet on ikuistettu nauttimassa kesäisen aurinkoisesta kelistä huvijahdin kannella bikineihin ja valkoiseen kauluspaitaan pukeutuneena. Kuvien perusteella hän on nyt huippukunnossa. Katso kuvat tästä.

45-vuotias Elizabeth Hurley on nähty valkokankaalla muiden muassa Austin Powers -elokuvien tähtenä. Näyttelemisen lisäksi hänet tunnetaan elokuvauransa myös näyttelijä Hugh Grantin entisenä tyttöystävänä. Pariskunta erosi vuonna 2000. Nykyisin Gloucestershiressä asuva Hurley on naimisissa Arun Nayarin kanssa ja pariskunnalla on 7-vuotias poika Damian.