Katie Price: ”Media yrittää tuhota minut!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian ylivoimaisesti seuratuin julkkistähti Katie Price, eli povipommi Jordan, on tyrkyttänyt itseään julkisuuteen jo yli kymmenen vuoden ajan. Viimevuotisen avioeronsa myrskyissä hänen suosionsa laski huipulta pohjamutiin pääasiassa omien lausuntojensa ja toilailujensa johdosta.

Nyt povipommi on valitellut kohtaloaan brittiläisen Metro-lehden haastattelussa, jossa hän  ihmettelee osakseen saamaa negatiivista julkisuutta. Julkisuudesta elävä tähti uskoo, että media haluaa tuhota hänet ja hänen uransa, koska otsikot ovat muuttuneet pääaisiassa negatiivissävytteiseksi.

– Saamani mediahuomio ei ole minun valintani. Jos jotain olen tehnyt kuluneen vuoden aikana, niin olen yrittänyt astua pois valokeilasta. Silti he laittavat minut edelleen kansikuviin. Se on kuulunut elämääni jo 13 vuoden ajan. Tuona aikana julkisuudessa on ollut ylä- ja alamäkiä, mutta viimeisen vuoden ajan se on ollut ainoastaan negatiivista, Katie Price kertoi brittiläiselle Metro-lehdelle.

– He yrittävät tuhota minut, mutta se ei tule onnistumaan. Jos olisin menettämässä pelin se olisi jo tapahtunut. Käyn parhaillaan läpi kaikkea minusta kirjoitettua ja seuraavaksi ryhdymme haastamaan heitä oikeuteen. Ihmiset luulevat, että sellainen on hyväksyttävää, mutta nämä jutut ovat olleet järkyttäviä, epäinhimillisiä ja asiattomia.

Aika näyttää aikooko Katie Price haastaa lehtiä oikeuteen myös taannoisen esikoissinglensä saamasta massiivisesta kritiikistä. Single floppasi rajusti, ja povipommi syytti huonosta menestyksestä kaikkia muita paitsi itseään. Viime vuonna Price äänestettiin Britanniassa vuoden huonoimmaksi julkkisäidiksi.