Reese Witherspoon kiistää näiden alastonkuvien olemassaolon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Oscar-palkittu Hollywood-tähti Reese Witherspoon on viettänyt taannoisen avioeronsa jälkeen varsin rauhallista elämää suhderintamalla, vaikka hänet onkin yhdistetty romanttisessa mielessä jo useampiinkin komistuksiin.

Taannoin hän ehti seurustella myös kollegansa Jake Gyllenhaalin kanssa. Taannoin 33-vuotiaan Reesen huhuttiin löytäneen rinnalleen uuden miesystävän. Hänet nähtiin taannoin romanttisella illallisella Santa Monicassa agentti Jim Tothin kanssa.

Kahden lapsen äiti kertoi kesäkuussa lehtihaastattelussa ettei hänestä ole saatu julkisuuteen nakukuvia, koska hän ei lastensa takia suostuisi koskaan alastonkohtauksiin. Nyt verkossa on kuitenkin julkaistu kuvakaappauksia, joisssa Reese nähdään elokuvassa rinnat paljaana. Katso kuvat tästä.