Teinisuosikit valtasivat julkkisjuhlan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna Los Angelesissa järjestettiin jälleen yksi vuoden kohokohdista nuorille supertähdille, kun Teen Choise Awards -tapahtuma keräsi teinien suosikkitähdet juhlimaan yhdessä palkintogaalassa. Samalla juhlista saatiin luonnollisesti myös näyttävää kuvamateriaalia.

Teen Choice Awards -tapahtuman punaisella matolla Universal Studioilla sijaitsevassa Gibson-teatterissa ikuistettiin seksikkäinä ja varsin näyttävissä juhla-asuissa muiden muassa Transformers-elokuvista tunnetuksi tullut Megan Fox, Twilight-kaunotar Ashley Greene ja teinipoppari Selena Gomez. Katso kuvat tästä.

Megan Fox sai palata kotiin palkintona toimineen surffilaudan kanssa, sillä hänet valittiin kuumimmaksi naistähdeksi. Toki paikalla oli myös mieskomeutta, mutta jostain syystä Hollywood-komistuksia ei juurikaan huomioitu amerikkalaisten viihdelehtien sivuilla. Paikalla oli nimittäin ainakin Taylor Lautner, joka valittiin kuumimmaksi miestähdeksi. Tapahtuman juonsi poptähti Katy Perry.