Victoria Silvstedtin bikinipeppu varasti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin povipommeihin jo vuosien ajan lukeutunut ruotsalaissyntyinen Victoria Silvstedt ei ole ollut enää vuosiin juurikaan otsikoissa töidensä merkeissä, mutta neitokaisen näyttävät lomakuvat ovat tulleet tutuksi tänäkin vuonna.

Paparazzien huomiosta nauttiva Victoria Silvstedt on viettänyt kuluneen kesänsä pääasiassa Välimeren rantakohteissa sekä niiden edustalla kelluvilla huvijahdeilla. Näin on ollut tälläkin kerralla, kun Silvstedt on kuvattu ottamassa aurinkoa ja ilakoimassa merivedessä pieniin bikineihin ahtautuneena. Katso kuvat tästä.

35-vuotias Skellefteåssa syntynyt ruotsalaiskaunotar Karen Victoria Silvstedt on luonut uraa muun muassa mallina, juontajana ja laulajana. Hän osallistui vuonna 1993 Miss Ruotsi -kilpailuun, jossa hänet kruunattiin ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Tähdeksi povipommi nousi poseerattuaan vuonna 1996 Playboy-lehdessä, ja hänet valittiin seuraavana vuonna Playmate Of The Year -voittajaksi.

Silvstedt on sittemmin noussut yhdeksi maailman tunnetuimmista glamour-malleista. Vuonna 2005 Victoria valittiin maailman toiseksi seksikkäimmäksi blondiksi. Hän oli teini-ikäisenä olympiatason laskettelija. Urheilu-ura tyssäsi kuitenkin jo 16 vuoden iässä olkapäävammaan.