Viimeinen keikka: Lily Allen jätti hyvästit esiintymislavoille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Lily Allen on tehnyt toistaiseksi viimeisen julkisen keikkansa, sillä hän jäi viikonloppuna määräämättömän pitkäksi aikaa keikkatauolle perustaakseen perheen. Hän ilmoitti suunnitelmistaan jo pari vuotta sitten, ja nyt laulajatähti on viimein raskaana.

Lilyn viimeinen keikka nähtiin Big Chill -festivaaleilla Britannian Herefordshiressä. Mukana oli myös Allenin poikaystävä ja lapsen isä Sam Cooper. Lily Allen esiintyi tällä kertaa tavoistaan poiketen varsin konservatiivisessa ja peittävässä asussa, ja hän paljastikin keikalla Samin kieltäneen häneltä esimerkiksi korkokenkien käyttämisen.

– Pahoittelen tavanomaista asuani, mutta olen parhaillaan raskaana ja tämän tapahtuman nimi on Big Chill. Pakkasin kyllä korkokengät, mutta poikaystäväni otti ne pois laukusta. Hänen mukaansa en saa käyttää niiitä esiintymislavalla. Se selittää farkut ja kauluspaidan, Lily Allen kertoi lavalla Daily Star -lehden mukaan.