Bridget Jones -kaunottaren rintojen koko hämmentää – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Bridget Jones -elokuvaroolistaan supertähdeksi aikoinaan noussut Hollywood-tähti Renee Zellweger on pysytellyt viime aikoina tehokkaasti poissa kohuotsikoista. Pari vuotta sitten hänen kerrottiin kuitenkin kuntoilevan vartalonsa pilalle.

Viime syksynä auto-onnettomuudessa Los Angelesissa ollut Renee Zellweger selvisi kolarista pienin ruhjein. Nyt hänet on ikuistettu paparazzikuviin lenkillä Beverly Hillsissä. Kuvista voidaan huomata, että hänen harmaan lenkkipaitansa sisältö vaikuttaa nyt selvästi suuremmalta kuin aiemmin. Katso kuvat tästä.

Parhaillaan viihdelehdissä pohditaankin onko näyttelijäkaunottaren kasvanut rintavarustus kauneusleikkauksen ansiota vai onko hän ryhtynyt käyttämään aikaisempaa selvästi topatumpia push up -rintaliivejä. Joka tapauksessa näyttelijätär on nyt muodokkaampi kuin aiemmin.