Näyttelijän nyrkki puhui – vaimolle päävamma!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monenlaisissa henkilökohtaisissa ongelmissa viime aikoina rypenyt Hollywood-tähti Charlie Sheen tuomittiin äskettäin kuukaudeksi vankeuteen vaimonsa pahoinpitelystä. Taannoin myös hänen avioeronsa varmistui.

Miehen puolikkaat -suosikkisarjan päätähti Charlie Sheen pahoinpiteli silloisen vaimonsa Brooke Muellerin perheen viettäessä viime joulua Aspenissa. Nyt tapauksesta on vuotanut lisää tietoja julkisuuteen.

RealAspen.com -julkaisun haltuunsa saaman poliisiraportin mukaan poliisitutkimuksissa selvisi, että parilla oli pari kuukautta aiemmin ollut väkivaltainen yhteenotto, jossa vaimo sai päävamman ja joutui sairaalaan kaaduttuaan miehensä käsittelyssä päin huonekalua. Charlien kerrotaan heitelleen vaimoaan ”kuin räsynukkea”. Tuolloin asiasta ei tehty kuitenkaan ilmoitusta poliisille. Sheen kertoi riidan syyksi vaimon epäilyt miehensä prostituoitujen käytöstä.

Pariskunnan avioerosopimus on peräti 41-sivuinen. Siinä sovitaan myös lasten yhteishuoltajuudesta. Sheen saa lapset kotiinsa kolmena viikonloppuna kuukaudessa. Lisäksi vaimo saa 55.000 dollarin elatusmaksun kuukaudessa. Sopimuksen mukaan elatusapu ei saa olla pienempi kuin mitä Sheen maksaa toiselle ex-vaimolleen Denise Richardsille. Pariskunnan asunto jää Sheenille, mutta hän maksaa vaimonsa osuudesta miljoonan.