Portia de Rossi vaatii saada Ellen DeGeneresin nimen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin televisiotähtiin lukeutuva oman keskusteluohjelmansa emäntä Ellen DeGeneres on ollut jo pitkään avoimesti homoseksuaali. Hänen ja Ally McBeal -sarjasta tutun kaunottaren, Portia de Rossin, suhde tuli julkisuuteen vuosia sitten.

Tähän saakka molemmat ovat pitäneet omat sukunimensä, mutta nyt Portia haluaa ottaa rakkaansa sukunimen ja siten osaltaan virallistaa parisuhdettaan entisestään. Suhde on toki jo nyt virallinen, sillä Ellenin ja Portian suhde virallistettiin vuonna 2008. Häät pidettiin välittömästi sen jälkeen kun homoliittojen solmiminen laillistettiin Kaliforniassa.

Australialaissyntyinen Portia de Rossi on nyt kuitenkin jättänyt Los Angelesin tuomioistuimeen virallisen hakemuksen sukunimen muuttamiseksi. Perjantaina jätetyssä hakemuksessa hän pyytää viranomaisia muuttamaan hänen uudeksi nimekseen Portia DeGeneres. Nimenmuutoksen uskotaan menevän läpi rutiinitoimenpiteenä, TMZ uutisoi.