Hollywood-pari otti avioeron kuukaudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywodin avioliitot vaikuttavat päättyvän keskimääräistä useammin eroon, ja monet näyttelijäveteraanit ovat olleet jo kuudesta yhdeksään kertaan naimisissa elämänsä aikana. Aika ajoin liitot hajoavat jo ennen kuin ehtivät edes alkaa.

Nyt historiankirjoihin on jälleen saatu yksi tällainen tapaus, kun The One Tree Hill -televisiosarjan naistähti Jana Kramer ja hänen tuleva ex-miehensä Johnathon Schaech ovat ajautuneet avioeroon vain kuukausi upeiden häidensä jälkeen.

26-vuotias Kramer ja 40-vuotias Schaech tapasivat kuvatessaan vuonna 2008 elokuvaa Prom Night. Vuotta aiemmin Johnathon oli eronnut näyttelijäkaunotar Christina Applegatestä. Pariskunta avioitui Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivänä 4. heinäkuuta Michiganissa, mutta nyt he ovat laittaneet jo niin sanotusti lusikat jakoon.

– Jana ja Johnathon ovat päättäneet purkaa avioliittonsa. Jana on otettu fanien, perheen ja ystävien tuesta ja pyytää kunnioittamaan hänen yksityisyyttää, tiedottaja kertoi E! Online -julkaisulle.